Vejen til det frugtbare samarbejde i forsknings- og udviklingsprojekter - 2015

Trine Rolighed Thomsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 28.

Teambuilding

Vejen til det frugtbare samarbejde i forsknings- og udviklingsprojekter - 2015

Gode råd – hvordan fungerer de i praksis?

F&U projekter bliver sat i søen med stor entusiasme og store ambitioner. Alligevel sker det tit, at når projektet først går i gang, glemmer man de gode intentioner. Projektdeltagerne bliver ramt af hverdagens travlhed og knaphed på ressourcer.

Pludselig er der gået et år, og projektet er slet ikke der, hvor man troede man skulle være. Hvorfor?

Der er ikke ét svar og derfor heller ikke en enkel løsning på, hvordan projekter gennemføres effektivt og så alle parter fortsat kan se deres interesse i at afsætte ressourcer og energi i projektet.

En del af projektlederens ansvar er, at sikre, at vigtige spørgsmål stilles og besvares på klar, fyldestgørende og rettidig vis. Det sikrer et godt projektforløb og bidrager til, at projektet når sine mål. Få inspiration til hvordan du som projektleder kan sørge for, at F&U-projekter får succes og leverer optimale resultater.

Morgenmødet krydres med indspark fra den virkelige verden i form af to ledere af projekter i Innovationsfonden. Arrangementet bliver indledt med morgenmad og mulighed for netværk.

Onsdag den 20. januar 2016 kl. 09:00 - 11:00 hos Teknologisk Institut (Aarhus).

Se program og tilmeld dig her