25 effektive idédræbere

Carsten  Christiansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 24.

25 effektive idédræbere

Vi har ofte behov for at få nye, gode idéer i mange forskellige sammenhænge. Men tit bruges krudtet i højere grad på at kritisere og aflive de idéer, der spirer frem, end på reelt at udvikle og nytænke! Kender du det?

Med den praktiske afrivningsblok med 25 af de mest brugte idédræbende argumenter, kan du tage ordene ud af munden på enhver idédræber på en effektiv og humoristisk måde. På den måde bliver idéudviklingen langt mere frugtbar.

Afrivningsblokken kan bestilles hos Teknologisk Institut, Innovation og Digital transformation og koster 20 kr. pr. stk. ekskl. moms.

Her bestiller du
Send din bestilling til Carsten Christiansen på cc@teknologisk.dk - og bestil gerne flere ad gangen, så vi kan komme idédræberne til livs. N.B. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og CVR-nr. (hvis du har et) i din besked, så vi kan sende blokken til dig.

”25 effektive idedræbere” er en blok, vis sider du kan rive ud og give til dem, der dræber dine ideer.