3D-design og FEM-simulering

Stanislav  Landa

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 54.

3D-design og FEM-simulering

Når emballage designes, tages følgende faktorer i betragtning: strukturel styrke, stabelbarhed, størrelse, transportegnethed, pris, forbrugeraccept og bæredygtighed. En emballages endelige udformning er et kompromis mellem disse.

Vi har erfaring i 3D design og computersimulationer, der kan vise, hvordan en emballage belastes ved forskellige typer fysiske påvirkninger som slag, tryk og fald. Ved problemer med varebeskadigelse kan numeriske 3D-simulationer afsløre de strukturelle mangler, en emballage har, og påvise deres udbedring, når vi vælger en ændret løsning. Ligeledes kan simuleringer afsløre overemballering og hjælpe med at nå et slankere design med materialebesparelse til følge.

Vi kan hjælpe i udviklingsfasen af emballagen med en simulerings- og optimeringsprocess for at minimere nødvendigheden i at bestille støbeforme eller værktøj.

Vi kan 3D-printe emner i plast i begrænset størrelse for at give et visuelt indtryk af den færdige emballage.