3D-print produktion - 3D-print til fremstillingsindustri

Brian Lykke Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 58.

Close-up af værktøjsveksler til robotter

3D-print produktion - 3D-print til fremstillingsindustri

3D-print har allerede bevist sig som et uvurderligt værktøj til produktudvikling, hvor teknologien muliggør nogle meget effektive udviklingsforløb med mange protyper på meget kort tid. I fremstillingsindustrien, hvor time-to-market er afgørende, kan 3D-print derfor være med til at reducere udviklingstiden markant.

Med 3D-print er det desuden muligt at lave helt unikke fiksturer uden fordyrende omkostninger til værktøj. Emnerne produceres på et digitalt grundlag, hvor fiksturerne designes ud fra CAD-modeller, hvilket reducerer både omkostninger og udviklingstid. Samtidig gør 3D-print det muligt at indbygge nye funktioner, som ikke ville være mulige med traditionel fremstillingsteknologi – fx konsolidering af flere parter i ét emne eller indbyggede kølekanaler med organiske former.
Lad os hjælpe dig med 3D-print produktion

I Center for Industriel 3D-print tilbyder vi både udviklingsforløb med 3D-print og print af færdige komponenter og fiksturer i såvel metal som plastik, herunder titanium, aluminium, rustfri stål, værktøjsstål og nylon.

SE EKSEMPLER PÅ 3D-PRINT TIL FREMSTILLINGSINDUSTRIEN


Close-up af værktøjsveksler på robotarm4TECH
4TECH har udnyttet designfriheden ved 3D-print til at lave en værktøjsveksler til kollaborative robotter, som ikke kan fremstilles på traditionel vis. Teknologisk Institut printer værktøjsveksleren på bestilling, så 4TECH ikke har behov
for en stor lagerbeholdning. 
Læs mere

 

Lille aksel på træbordCCM Electronic Engineering
CCM Electronic Engineering udvikler testsystemer og havde behov for en aksel med nogle bestemte konturer og stor holdbarhed. Her var 3D-print i metal den helt rigtige løsning, og Teknologisk Institut producerede akslen inden for få dage.
Læs mere