3D-print produktion - Udvalgte cases

Kristoffer Ryelund Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 26.

Hænder holder platform med 3D-printede emner

3D-print produktion - Udvalgte cases

Er din virksomhed klar til at producere 3D-printede emner? At skifte dele af virksomhedens produktionskæde ud med 3D-printede komponenter kan være en nemmere og mere omkostningseffektiv løsning end traditionelle produktionsmetoder, da I med denne metode kan gå direkte fra 3D-tegning til produktion.

Vi leverer færdige løsninger med fuld kvalitetssikring i både metal og plastik. Herunder kan du se udvalgte cases med vores forskellige produktionsydelser.

3D-print har givet os et større designmæssigt frirum. Vi er ikke længere begrænset af en bestemt geometrisk udformning, og vi behøver heller ikke at fremstille værktøjer. Derfor er produktionsprocessen reduceret til få uger, hvor den før lå på 4-6 måneder

- Leif Johansen, Ortofon

PRODUKTIONSCASE: Haas-Meincke
Tidligere blev kagetyller fra Haas-Meincke svejset sammen
af flere dele, og det var både kompliceret og tidskrævende.
Nu bliver tyllerne 3D-printet på Teknologisk Institut, og ud
over designfriheden forenkler det produktionen, da tyllerne kan laves i et stykke, som får en glat og flot overflade.
Læs mere


CASE MED PILOTPRODUKTION: 4TECH
4TECH har udnyttet designfriheden ved 3D-print til at lave
en værktøjsveksler til kollaborative robotter, som ikke kan fremstilles på traditionel vis. Teknologisk Institut printer værktøjsveksleren på bestilling, så 4TECH ikke har behov
for en stor lagerbeholdning. 
Læs mere


CASE MED MATERIALEUDVIKLING: Marel robotgriber
Efter ønske fra Marel, udviklede Teknologisk Institut metaldetekterbart nylon til 3D-print samt en dyppeproces, hvor 3D-printet nylon bliver mere rengøringsvenligt - faktisk 118 gange bedre målt på restbakterier og på niveau med drejet rustfrit stål. 
Læs mere
 

FLERE CASES
Vil du se flere eksempler på, hvordan vi har hjulpet virksomheder med 3D-print? Vi har samlet en række eksempler, som både dækker metal- og plastikprint.
Se flere spændende kundecases