Arbejdsmarked og beskæftigelse

Karsten Frøhlich Hougaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 86.

En mand med hjelm på er i gang med at arbejde ved en stor jernkæde.

Arbejdsmarked og beskæftigelse

Hvordan påvirker den teknologiske og digitale udvikling job og beskæftigelse? Det kan Teknologisk Institut give dig indsigt i.

Vi undersøger arbejdsmarkedet nu og i fremtiden. Det gør vi ved fx at kigge på kompetencer, brancheforskydninger, indvandring og bosætning. På den måde skaber vi viden, som styrker nationale, regionale eller lokale beskæftigelsesstrategier og indsatser.

Mere end 10 års erfaring
Vi har udarbejdet analyser, kortlægninger, evalueringer og tematiske baggrundsnotater i mere end 10 år. Vores kunder tæller myndigheder, arbejdsmarkedets parter, arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesråd og beskæftigelsesforvaltninger i ind- og udland.

Vi har stor indsigt i den teknologiske udvikling og trækker samtidig på et stort internationalt netværk. Hos os får du analyser og anbefalinger, der bygger på fakta og data.

Hvilke opgaver løser vi?

  • Kompetenceanalyser med fokus på, hvordan virksomheders behov for arbejdskraft ændrer sig
  • Scenarier for udvikling af arbejdsmarkeder
  • Analyser af best practice i jobcentre
  • Analyser og rådgivning om bedre og mere fremadrettet arbejdsmarkedsinformation, som kan anvendes af både styrelser, jobcentre og borgere
  • Kortlægning af regioners eller kommuners arbejdsstyrke. Vi kigger bl.a. på arbejdsstyrkens alder, uddannelse, nuværende job, mobilitet, og hvilke brancher de har erfaringer fra
  • Rådgivning om hvordan tendenser og politiske initiativer påvirker arbejdsmarkedet. Det kan fx handle om konsekvenserne af indvandring samt virksomheders brug af robotteknologi, reformer m.m.

Læs mere om vores arbejdsmetoder

Læs mere om, hvad Teknologisk Institut kan hjælpe med inden for samfunds- og erhvervsanalyser.

Cases
Teknologisk Institut har gennem årene løst mange forskellige typer opgaver inden for Arbejdsmarked og beskæftigelse.

Læs vores cases, og bliv klogere på vores arbejde.