Arbejdsmiljø i produktionshal – Raaco

Stig  Koust

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 51.

Arbejdsmiljø i produktionshal – Raaco

For at sikre arbejdsmiljøet har Teknologisk Institut hjulpet Raaco med at dokumentere luftkvaliteten i deres produktionshal. I forbindelse med et ny opsat pulverlakeringsanlæg vil Raaco sikre, at det installerede ventilationssystem i tilstrækkelig grad indfanger pulverlakken, så medarbejderne ikke eksponeres for farlige partikler.

Beata Basiak, kvalitets- og miljøkoordinator ved Raaco, udtaler om samarbejdet:

” Vi har oplevet Teknologisk Institut som professionelle, grundige og så har de ydet nem formidling af resultaterne. Vi ønsker her ved Raaco at sikre vores medarbejdere bedst muligt. Her kunne TI hjælpe med en bred vifte af målinger, som foruden de standardiserede grænseværdi-bestemmelser også strakte sig over realtidsmålinger ved forskellige processer og punkter i produktionen”.

Teknologisk Institut har kunne hjælpe med en grundig arbejdsmiljøvurdering, som indebærer realtidsmålinger af ultrafine partikler og partikelmasse foretaget ved forskellige punktkilder i produktionshallen og ved personbåren målinger. Det har derigennem været muligt at identificere arbejdsprocesser og bestemte typer pulverlak, som kræver særlig opmærksomhed. Herved kan arbejdsrutinerne fremadrettet optimeres ved Raaco. 

Derudover er der blevet suppleret med standardiserede filteropsamlinger af totalstøv og forskellige metalliske komponenter. Disse målinger er blevet sammenholdt direkte med arbejdstilsynets grænseværdiliste.  

Luftmåling