ATEX kontaktpersoner - Den bedste hjælp du kan få

Steen  Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 93.

Mand i telefon

ATEX kontaktpersoner - Den bedste hjælp du kan få

Mød vores erfarne eksperter - og kontakt dem for at høre, hvordan de kan hjælpe lige præcis dig.

 

FritsFRITS FYNBO
Forretningsleder

ffy@teknologisk.dk 
Mobil: +45 72203564

Frits er uddannet Maskiningeniør og har siden 2003 arbejdet med eksplosionssikring af maskinanlæg, CE-mærkning, Ex-inspektion og certificering af mekanisk materiel iht. ATEX-Direktiverne. Med ansættelser hos bl.a. DONG POWER Engineering har han stor erfaring med planlægning og udførelse af opgaver som risikovurdering, kravspecificering og CE-mærkning i alle projektfaser fra designfase til commissioning af maskin- og processanlæg i ind og udland.
 

SteenSTEEN CHRISTENSEN
Seniorspecialist

stec@teknologisk.dk
Mobil: +45 72202693

Steen er uddannet stærkstrømsingeniør med baggrund som elektriker og har beskæftiget sig med produktcertificering for ATEX i mere end 25 år - de seneste 10 år også med ATEX APV. Steen holder ATEX kurser og rådgiver omkring zone-klassificering og Ex-installationskrav, og han har erfaring inden for alle de anvendte elektriske og mekaniske beskyttelsesprincipper. Steen er formand for det danske standardisering TC31 (DS standardisering udvalg S531).


JakobJAKOB NITTEGAARD
Seniorspecialist

jnit@teknologisk.dk
Mobil: +45 72203466

Jakob er uddannet svagstrømsingeniør og har siden 1992 arbejdet med test og certificering af diverse produkter til brug i eksplosionsfarlige områder i henhold til ATEX-Direktiverne og IECEx certificeringssystemet. Med ansættelser hos bl.a. Underwriters Laboratories og TÜV Nord har han opnået en bred erfaring inden for produkt-certificering iht. EN/IEC 60079-x serien af standarder samt tilhørende risikovurderinger og zoneklassificering.


PortrætKARSTEN BJERRUM
Seniorkonsulent

karb@teknologisk.dk 
Mobil: +45 72202758

Karsten er uddannet maskinmester og har siden 2004 arbejdet med ATEX direktiverne og maskinsikkerhed. Karsten har specialiseret sig i ATEX direktivet 1999/92/EF med særlige kompetencer for udarbejdelse af ATEX-APV, zoneklassifikation og risikovurderinger samt udførelse af ATEX inspektioner. Med ansættelse hos bl.a. Dong Energy, Rambøll og Evida har han stor erfaring fra energisektoren, men har også arbejdet i andre branchetyper og områder som fx med maskin- & procesanlæg samt Power-to-X.