Belægning af elektrode til nervestimulering

Kristian  Rechendorff

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 23.

SEM

Belægning af elektrode til nervestimulering

Teknologisk Institut har udviklet en titannitrid-belægning (TiN) med meget stort overfladeareal, som udviser forbedret elektrokemisk ydeevne for nervestimulering. Den kliniske succes af neurale proteser baseret på elektrisk stimulering afhænger bl.a. af elektrodens evne til kronisk at levere sikre stimulationsniveauer til nervesystemet.

Idet den belagte elektrode udgør det elektrokemisk aktive område, hvor ladningsoverførslen sker under stimulering, skal belægningen have god kemisk stabilitet, høj ladningsinjektions-kapacitet, lav elektrisk impedans og give minimal inflammation. Denne nye type af TiN-belagte implanterbare elektroder kan forbedre effektiviteten af eksisterende nervestimulerende elektroder.

Et anvendelsesområde er behandling af urininkontinens med nervestimulering, hvor vi har set meget lovende resultater i præ-kliniske studier.

Hvordan kan Teknologisk Institut hjælpe dig?

  • Udvikling af nye belægninger til medico-applikationer
  • Industrielle produktionsanlæg til overfladebehandling
  • Rådgivning om materialer og overflader
  • Dokumentation og karakterisering af produktkvalitet
  • Omfattende overfladekarakterisering