Biofermentering i industrien

Lise-Lotte  Schmidt-Kallesøe

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Biofermentering i industrien

Fermentering er en proces, der i dag er udbredt i den private husholdning til at skabe ernæringsrige og sunde fødevarer. Man kender det fra kambucha, kefir og også sauerkraut. I dag er industrien dog også blevet mere og mere opmærksom på fordelene ved fermentering som en proces, der kan skabe højværdiprodukter ud af fx biobaserede sidestrømme fra landbrugs- eller fødevareproduktion. I dag udvikles fx proteiner, ingredienser og farvestoffer af biobaserede restressourcer.

Read more