Case - værd at vide om printere og indeklima

Thomas  Witterseh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 11.

Case - værd at vide om printere og indeklima

Godt arbejdsmiljø i kontorer forudsætter blandt andet kontormaskiner, der ikke belaster indeklimaet med emissioner eller støj. Teknologisk Institut har i over 10 år testet printere for Lexmark, hvis kunder i stigende grad lægger vægt på at kunne få uvildige oplysninger om printernes egenskaber.

Danske virksomheder lægger større og større vægt på arbejdsmiljøet og indeklimaet. Det fortæller marketingchef Anne Nedergaard fra printerproducenten Lexmark,
hvis kunder stadigt hyppigere spørger til printernes egenskaber på disse områder,
før de køber ind.

- Det er heldigvis et nemt spørgsmål for os at svare på, idet vores produkter i over
10 år er blevet testet af Teknologisk Institut. Resultatet er en arbejdsmiljøvejledning for hver printerfamilie med oplysninger om emissioner, energiforbrug og hensigtsmæssig placering. Vejledningerne ligger frit tilgængeligt på Instituttets hjemmeside,
siger Anne Nedergaard, som er glad for denne mulighed for uvildigt at dokumentere printernes egenskaber.

Teknologisk Institut har selv udviklet emissionstesten, der omfatter ozon, støv, formaldehyd, flygtige organiske forbindelser (VOC) og varmeafgivelse. Hertil indeholder vejledningen en vurdering af printeres energiforbrug, støjafgivelse og ventilationsbehov.