Cases med mikroanalyse og imaging

Susan Rudd Cooper

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 54.

Close-up af coatet metalemne

Cases med mikroanalyse og imaging

Vi hjælper en lang række kunder med forskellige udfordringer og opgaver inden for mikroanalyse, imaging og nanobelægning, og vi udfører også case-studier inden for disse forretningsområder.

Nedenfor finder du et udvalg af vores cases, der viser spændvidden i vores arbejde og kompetencer.

Casestudie: Blødt væv i små fisk3D visualisering af fisk, tværsnit

I dette casestudie anvendte vi fasekontrast-tomografi ved ESRF til at lave billeder af fisk med en hidtil uset detaljegrad i de indre organer. Formålet med undersøgelsen var at studere fordøjelsen af forskellige eksperimentelle diæter. Med de tredimensionelle tomografidata er det muligt at studere fordøjelsen af eksperimentel foder, når det passerer gennem fisken.
Læs mere

Sammenligning af tværsnit fra virtuelle pellets fra mikro-ct og HiP-CT

Casestudie: Visualisering af struktur i foderpiller

I dette casestudie blev foderpiller visualiseret ved hjælp af både Mikro-CT i laboratoriet og fasekontrast-tomografi (HiP-CT, synkrotronkilde). Med tilføjelsen af fasekontrast er det muligt at skelne mellem forskellige typer organisk materiale, og det øgede signal-til-støj-forhold forbedrer også i høj grad visualiseringen og mulighederne for kvantificering af data.
Læs mere

3D genereret billede fra mikro CT scanning der viser en fiskeolie tabletCasestudie: Fiskoliekapsel undersøges i 3D

Mikro CT-scanning er velegnet til 3D undersøgelse af små prøver og produkter, i dette eksempel en fiskoliekapsel. Formålet med undersøgelsen er primært at undersøge kapselens tykkelse i 3D - på denne måde er det muligt at identificere potentielle strukturelle fejl eller svagheder. Datasætet gør det også muligt at beregne volumen af både fiskolie og kapsel.
Læs mere

vitaminpille balanseret på et fingerCasestudie: Porøsitet i farmaceutiske produkter

I dette casestudie blev porøsiteten af to håndkøbsmedicin (OTC1 og OTC2) medicintabletter undersøgt med mikro-CT-scanning, kviksølvsporosimetri og gasadsorption. De to OTC-lægemidler, har samme virkning, men OTC1 hævder at have en hurtigere effekt.
Læs mere