Dancert og legepladscertificeringen forener kræfterne

Jeanette von Mehren Kurå

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 28.

Dancert og legepladscertificeringen forener kræfterne

Den 1. januar 2012 blev Teknologisk Instituts certificering af faldunderlag til legepladser overflyttet til Instituttets certificeringsorgan, Dancert A/S.

Dermed sættes der fornyet fokus på betydningen af sikkerhed på legepladser og på at sand, der udlægges under gynger, klatrestativer og andet legepladsudstyr, skal være egnet til formålet.

Sand er nemlig ikke bare sand. Mange typer sand pakker sammen og bliver hårde - næsten som beton - og det er ikke kun ubehageligt at falde på – det kan også være farligt.

Sand, der bruges til faldunderlag på legepladser, skal være løst og kunne optage stød, så børn ikke slår sig så hårdt, hvis de falder på det.

Dancert har gennem mange år været førende inden for certificering af sand- og stenmaterialer til byggeindustrien og har derfor fingeren på pulsen, når det handler om at sikre, at sand- og stenmaterialer lever op til kravene.

I Teknologisk Instituts legepladscertificering er der gennem årene opbygget stor viden og kompetence med hensyn til sikkerhed på legepladser.

Nu forenes kræfterne, således at Dancert kan tilbyde sine kunder en ”pakkeløsning”, hvor sand til underlag på legepladser og sand- og stenmaterialer til byggeindustrien certificeres under ét.

Ved sammenlægningen opnås også nogle rationaliseringsgevinster, og certificeringen vil endda kunne tilbydes til attraktive priser.