Dansk Innovationscenter for Renluftteknologi

Jacob Ask Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 81.

Renluft

Dansk Innovationscenter for Renluftteknologi

Et dansk innovationscenter for renluftteknologi vil understøtte og sikre udbygningen af den danske styrkeposition på renluftsområdet ved at realisere det globalt store og uudnyttede markedspotentiale, der er defineret i Luftvisionen.

I innovationscentret skal der udvikles nye teknologier og metoder til identifikation og karakterisering af de luftudfordringer, vi står overfor, som bl.a. omfatter stigende luftforurening og udledning af drivhusgasser.

Innovationscentret skal samtidig fremme og styrke de mange vigtige tiltag, der igangsættes for at undgå emissioner og fjerne uønskede stoffer fra luften for derved at sikre renere luft, ikke kun i Danmark, men også internationalt.

Målet med indsatsen er, sammen med de danske virksomheder, producenter og myndigheder, at sikre den nødvendige udvikling af teknologi og metoder, således at disse problemstillinger kan takles effektivt.

Dette skal opnås gennem stærke partnerskaber, hvor Teknologisk Institut vil levere ydelser og adgang til det nødvendige udstyr og kompetencer til at udvikle produkter og metoder eller kvantificere effekter af implementerede løsninger.

Læs mere på bedreinnovation.dk