Eksklusive planker optimeres med Lean

Søsser  Schmidt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 35 01.

Eksklusive planker optimeres med Lean

Uanset om trægulvet skal danne underlag for NOMAs restaurantgæster, de kongelige på Frederik VIII's Palæ eller inden for et simpelt hjems fire vægge, er filosofien hos trægulvproducenten Dinesen Floors A/S den samme: Udnyt så meget som muligt af råtræet af respekt for naturen.

Af samme årsag ønsker den traditionsrige virksomhed fra Jels også hele tiden at optimere deres produktion af de eftertragtede planker.

- Vi har brug for løbende at forbedre vores produktion. Vi har hele tiden et ønske om at reducere gennemløbstiden, gøre tingene mest muligt effektivt, udnytte materialerne bedst muligt og komme så tæt på nul fejl som overhovedet muligt, og derfor er det vigtigt for os at arbejde med Lean, siger Ole Buelund, fabrikschef hos Dinesen Floors A/S i Jels.

Ole Buelund valgte derfor fornylig at styrke sine kompetencer inden for netop Lean. Det gjorde han hos Teknologisk Institut.

- Uddannelsens undervisere er dygtige praktikere, og det er vigtigt for mig at gøre tingene i praksis, så det ikke kun bliver noget teori og en mappe, man sætter ind på en reol, fortæller han.

- Jeg vil gerne anbefale Lean-navigatør-uddannelsen. Jeg vil faktisk sige, at det er den bedste uddannelse, jeg har været på i mit efterhånden 46 år gamle liv, siger Ole Buelund.

I ovenstående video kan du få et 1 minut og 48 sekunders blik ind i produktionen hos Dinesen Floors A/S samtidig med, at du hører om fabrikschefens erfaringer med Lean.

Vil du også opnå gevinster med Lean i din produktion? Så tilmeld dig vores uddannelse som Lean Navigatør i produktion