Få online hjælp til dit indeklima af en af Teknologisk Instituts eksperter

Britt Haker Høegh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 08.

Onlinerådgivning

Få online hjælp til dit indeklima af en af Teknologisk Instituts eksperter

Vi tilbyder online fjernrådgivning til dig, der er i risikogruppe, karantæneramt eller bare gerne vil undgå besøg i hjemmet. Så har du været ramt af oversvømmelse, registreret vandindtrængning eller misfarvningern i din bygning, oplever du gener, som kan stamme fra skimmelsvampevækst eller har du fået målt forhøjede radonniveauer i din bolig? Så står vi stadig klar til at hjælpe - online!

I en tid, hvor vi er udfordrede på vores sundhed, skal holde afstand og stoppe smittespredning, har vi oprettet fjernrådgivning – så vi stadig kan hjælpe, hvis du som boligejer oplever problemer efter fx oversvømmelse, vandindtrængning eller forhøjet radonniveau. Vi tilbyder derfor at foretage en fjernbesigtigelse af din bolig eller af andre bygninger, både hos private, på plejehjem og andre steder med sårbare personer – eller bare hos dig, som står med bygningsskader, men ikke har lyst til at få folk ind i din bygning.

I disse dage sidder mange af os mere hjemme og indenfor end vi plejer og det er vigtigt at vores indeklima er sundt at opholde sig i. Vi tilbyder fjernrådgivning, som foregår ved at Facetime/Skype med en ekspert på Teknologisk Institut, som kan give vejledning i, hvor man skal kigge i sin bolig eller bygning, og hvilke ting man skal være opmærksom på. Eksperten kan også give en vejledning i, hvordan man skal forholde sig og afhjælpe eventuelle mindre problemer samt vurdere om der er behov for at foretage en yderligere undersøgelse af bygningen på et senere tidspunkt. Efter fjernrådgivningen sender vi et kort telefonmødenotat via e-mail. Prisen for en onlinesession som denne ligger mellem 2.000 til 4.000 kr. inkl. moms.

Giv os et kald på 7220 2308, hvis du har brug for vores hjælp!