Få SMV-støtte til din grønne og digitale omstilling

Peter  Rosborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 01.

Få rådgivning med SMV:Grøn og SMV:Digital

Få SMV-støtte til din grønne og digitale omstilling

SMV:Digital og SMV:Grøn giver dig mulighed for at få støtte til din virksomheds digitale og grønne omstilling – uanset om din virksomhed står ved begyndelsen af processen eller har brug for at tage det næste skridt.

Støtten gives blandt andet som finansiering af ekstern rådgivning – herunder fra Teknologisk Instituts erfarne specialister.

 

SMV:Grøn

SMV:Grøn tilbyder din virksomhed støtte til rådgivning, investering og kompetenceudvikling. Disse kan kombineres eller stå alene - undtagen kompetenceudvikling, som skal kombineres med enten investering eller rådgivning.

 

Under SMV:Grøn kan du søge to puljer:

Voucher 1

Voucher 1 er til dig, hvis virksomhed er nybegynder inden for grøn omstilling, og som har ambitioner om en mere grøn profil.

Med SMV:Grøn - Voucher 1 - får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at videreudvikle din grønne idé. Du kan få op til 50.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse.

 

Voucher 2

Voucher 2 er til dig, hvis virksomhed allerede har en grøn profil, og som har ambitioner om at tage virksomheden videre til næste grønne niveau.

Med SMV:Grøn - Voucher 2 - får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at komme videre med din virksomheds grønne planer. Du kan få op til 150.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der gør din virksomhed endnu mere grøn.

Læs mere om SMV:GRØN

 

SMV:Digital

SMV:Digital åbner løbende for tilbud, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

Det kan være indenfor bedre udnyttelse af data, datadreven procesoptimering, implementering af digitaliseringsstrategi – eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling ved hjælp af digitalisering.

Gennem SMV:Digital kan du både søge om tilskudsvouchers, hvor rådgivningsforløbet bliver skræddersyet ud fra din virksomheds udviklingsprojekt og tilskudsvouchers indenfor et fast tema med et defineret forløb, som er tilrettelagt på forhånd.

Læs mere om SMV:DIGITAL

 

Har du brug for hjælp til ansøgning og overblik over mulighedher med SMV:Grøn og SMV:Digital, er du velkommen til at kontakte os.