Få SMV-støtte til din grønne og digitale omstilling

Peter  Rosborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 01.

Få rådgivning med SMV:Grøn og SMV:Digital

Få SMV-støtte til din grønne og digitale omstilling

SMV:Digital og SMV:Grøn 2.0 giver dig mulighed for at få støtte til din virksomheds digitale og grønne omstilling – uanset om din virksomhed står ved begyndelsen af processen eller har brug for at tage det næste skridt.

Støtten gives blandt andet som finansiering af ekstern rådgivning – herunder fra Teknologisk Instituts erfarne specialister.
 

SMV:Grøn 2.0

SMV:Grøn 2.0 er en støtteordning med det formål at komme videre på den grønne rejse mod at reducere ressourceforbrug og affaldsmængder. Der kan søges støtte via en voucherordning på 50.000 kr. eller 150.000 kr. i støtte. Din virksomhed kan søge om en voucher til brug på investeringer eller rådgivning, eller der kan søges om en voucher til hver af de to  områder.

Som eksempel kan din virksomhed kombinere rådgivning og investering med en rådgivningsvoucher på 150.000 kr. og investeringsvoucher på 150.000 kr. med det formål at din virksomhed kan komme videre på den grønne rejse gennem fx cirkulær omstilling / cirkulær økonomi og reduktion af ressourceforbrug og affaldsmængder.

Læs mere om SMV:GRØN 2.0
 

SMV:Digital

Vil du udvikle dine medarbejderes digitale kompetencer? Er datadreven procesoptimering, implementering af digitaliseringsstrategi eller automatisering områder hvor din virksomhed kan sætte turbo på udvikling og vækst? Så er SMV:Digital noget for dig.

SMV:Digital er en støtteordning hvor din virksomhed søger tilskud til investering i IT og teknologi eller privat rådgivning. SMV:Digital åbner løbende for ansøgningsmuligheder hvor du kan søge om tilskudsvouchers. Voucherne bruges til investering i teknologi og IT og tilhørende rådgivning. Tilskudsvoucherne kan bruges på et rådgivningsforløb der bliver skræddersyet til din virksomheds udviklingsprojekt eller indenfor et fast tema med et defineret forløb, som er tilrettelagt på forhånd.

Læs mere om SMV:DIGITAL
 

Har du brug for hjælp til at komme i gang med ansøgning eller få overblik over muligheder med SMV:Grøn 2.0 og SMV:Digital, er du velkommen til at kontakte Peter Rosborg.