Få støtte til din udvikling med 3D-print - Det skaber værdi for fremtiden

Ellen M. J. Hedegaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 40.

Bundter af euro-sedler

Få støtte til din udvikling med 3D-print - Det skaber værdi for fremtiden

Står du som dansk virksomhed med et vidensbaseret udviklingsprojekt inden for 3D-print eller produktudvikling, men mangler du de rigtige partnere eller den nødvendige finansiering for at modne ideen til markedet? Så findes der i de offentlige støtteprogrammer en lang række muligheder for at søge om medfinansiering til dette.

På Teknologisk Institut har vi et dybdegående kendskab til de forskellige støttemuligheder, og vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder igennem hele processen - med alt fra at finde den rigtige bevillingsgiver at søge hos og til at lede projektet, når først det er bevilliget.

Alle projekter er forskellige, og alle forløb er individuelle. Men ved at trække på vores mange års erfaring inden for offentligt støttede projekter øger vi chancen for succes, og vi kan afkorte tiden fra den gode ide til det færdige resultat. Så hvis du står med en god ide man mangler hjælp til at give den flyvehøjde, skal du endeligt ikke tøve med at tage fat i os.