Få støtte til din udvikling med 3D-print - Find de rigtige partnere

Ellen M. J. Hedegaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 40.

Bundter af euro-sedler

Få støtte til din udvikling med 3D-print - Find de rigtige partnere

Måske er din virksomhed helt skarp på jeres egen ide eller innovation - men ofte vil den videre udvikling kræve indspil fra andre vidensområder for at gøre en innovation markedsmoden.

Ofte vil en ny ide kræve udvikling af andre nye teknologier, fx en vigtig delkomponent, hvor du og din virksomhed ikke selv har kompetencerne til at udvikle denne. Det kan også være, at I har brug for feedback eller tests hos potentielle slutbrugere, som ser en teknologisk eller økonomisk fordel i at implementere jeres løsning. Begge situationer kræver samarbejder på tværs af brancher og eventuelt landegrænser.

Vi kender kravene til deltagelse

En lang række bevillingsgivere har desuden meget specifikke krav til, hvordan projekt-teamet må sammensættes. Det gælder fx, hvor store de deltagende virksomheder må eller skal være, og ofte er der også krav om partnere fra specifikke lande eller grupper af lande. På Teknologisk Institut er vi helt opdaterede på disse regler, og vi vejleder gerne i, hvordan netop jeres projektkonsortium kan sættes op.

På Teknologisk Institut har vi samlet set mere end 10.000 unikke kunder, og vi samarbejder med en lang række projektpartnere både i ind- og udland. Desuden er vi med i EUROTECH-netværket, som giver os adgang til kontakter i en lang række europæiske lande. Gennem vores store kontaktflade kan vi derfor hjælpe med at finde den rigtige partner til lige præcis jeres projekt - eller med at evaluere potentialet for de partnere, I selv bringer i spil.