Få støtte til din udvikling med 3D-print - Funding roadmap

Ellen M. J. Hedegaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 40.

Bundter af euro-sedler

Få støtte til din udvikling med 3D-print - Funding roadmap

Mængden af støttemuligheder - både i Danmark men i særdeleshed også i Europa - kan virke overvældende, hvis man ikke er vandt til at navigere i dem. Her kan vi hjælpe.

Både danske og europæiske myndigheder tilbyder en lang række muligheder for at søge medfinansiering til udviklingsprojekter og markedsmodning. Fokus for disse støttemuligheder skifter fra år til år og afhænger af mange faktorer. For at få et overblik kræver det derfor, at man løbende holder sig opdateret med de forskellige bevillingsgiveres programmer. Derudover kan de formelle krav, der skal opfyldes for at kunne søge en bestemt bevillingsgiver, også ændre sig løbende. På Teknologisk Institut har vi mange års erfaring med at identificere, hvilke støttemuligheder der findes, og hvordan disse bedst søges.

Find de rigtige støtteprogrammer

At skrive en projektansøgning kan være et stort arbejde, og selv den bedste ansøgning er ikke garanteret succes. Allerede fra start kan det derfor betale sig at overveje ikke bare én men flere forskellige støtteprogrammer. De forskellige krav til disse forskellige støttemuligheder kan nødvendiggøre, at der fokuseres på forskellige dele af udviklingen - eller at der sættes samarbejder op med forskellige partnere. Vi hjælper gerne med at sammensætte et roadmap over, hvilke støttemuligheder der passer til netop din ide, og hvad kravene til disse støttemuligheder er. Endvidere kan vi hjælpe med at identificere, hvordan vi videre vil kunne hjælpe dig og din virksomhed i forbindelse med disse forskellige ansøgninger.