Funktionstest af metalemner

Matias Oudal Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 40.

Testopstilling af metalemne

Funktionstest af metalemner

Er du i tvivl, om dit produkt kan holde til de belastninger, det udsættes for? Eller har du behov for uvildig dokumentation af funktion, styrke eller holdbarhed efter internationale teststandarder? Så kan Teknologisk Institut hjælpe dig.

Vores prøvningsingeniører og -specialister kan med vores DANAK akkrediterede prøvningslaboratorium sikre dig, at dine produkter lever op til dine egne specifikationer og dine kunders forventninger. Vi kan bistå dig i at udvikle og etablere den mest intelligente og priseffektive testmetode til dit behov. Desuden yder vi sparring omkring materialevalg og konstruktion i design- og udviklingsfasen.
Læs mere om mekanisk test

Vi kan belaste dine emner i funktionstilpassede tests med statiske, dynamiske eller kombinerede statisk/dynamisk mekaniske kræfter eller momenter. Emnestørrelsen er fra millimeter til 20 fods containere, med kræfter fra få Newton til 1000 kN, i vores store indendørs prøvningshal eller on-site hos dig. 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Kundespecifik funktionsprøvning af hele produkter eller produktelementer
  • Uvildig dokumentation af materiale og produktkvalitet, f.eks. på varer importeret fra Østen
  • Rådgivning i forbindelse med materialeanvendelse, brudanalyse, dimensionering af konstruktioner, svejseteknik m.m.
  • Akkrediteret prøvning af materialeegenskaber (trækprøvning, kærvslagprøvning, bøjeprøvning, hårdhedsmåling og lignende)
  • Testafklaring i syns- og skønssager

Funktionstest bidrog til FDA-godkendelse

Se et eksempel på en test i videoen herunder.