Hotte emner indenfor fødevareproduktudvikling

Line Ahm Mielby

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 64.

Billede af produktudvikling

Hotte emner indenfor fødevareproduktudvikling

Trends – ingredienser – sensorik og lovgivning

Menti sky

Det var nogle af de hotte emner der kom frem til opstartsmødet for erfagruppen for produktudviklere i fødevareindustrien. Opstartsmødet blev afholdt d. 19. maj hos Teknologisk Institut i Aarhus og til mødet deltog 24 produktudviklere fra 20 forskellige fødevarevirksomheder. Sidenhen har vi i efteråret afholdt endnu et møde hvor 26 produktudviklere deltog og hvor det overordnede emne var ”Processer og værktøjer til bedre produktudvikling”. Her var der fokus på, hvordan disse kan bruges i praksis. 

Målet med erfagruppen er at skabe et sted at samles og sparre med hinanden og hvor man kan opnå ny viden af forskelligartet karakter som er relevant for produktudviklingsprocessen.

Højt humør og stort engagement

 - Stemningen på vores møder har været høj og det er vores klare fornemmelse at en erfagruppe som denne er noget branchen har savnet. Her har vi mulighed for at tage aktuelle emner op og diskutere på tværs af virksomhederne i branchen siger Line Ahm Mielby, konsulent hos Teknologisk Institut.

Til opstartsmødet blev rammen omkring de fremtidige erfagruppemøder sat, og der vil til hvert møde være en produktsmagning på programmet samt et ”nyt tiden sidst” og et specifikt fokusområde med et eller flere oplæg specifikt relevant for produktudviklere.

Møderne er en god mulighed for at mødes, diskutere og sparre med ens kolleger fra andre virksomheder og erfagruppens fælles online gruppe vil også understøtte denne videndeling i netværket.

Næste møde i netværket ligger i april 2023 og hvis I ønsker at deltage så kontakt leder af netværket Line Ahm Mielby. 

Læs mere om selve netværket her