Indeklimaundersøgelse og rådgivning

Thomas  Witterseh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 11.

Indeklimaundersøgelse og rådgivning

Teknologisk Instituts indeklimaeksperter tilbyder rådgivning om indeklimaproblemer, hvor man oplever gener i form af irriterede slimhinder, gentagne forkølelser, forværret astma, hovedpine, træthed, udslæt eller generende lugt.

Vi foretager målinger af luftkvaliteten i alle slags miljøer, for eksempel boliger, kontorer, skoler, institutioner, svømmehaller og industri.

Vi forholder os ikke kun til den samlede mængde af kemiske stoffer i luften, men også til de enkeltstoffer vi måler. Vi vurderer om de målte stoffer er sundhedsskadelige, kan virke slimhindeirriterende eller forårsage lugt i de fundne koncentrationer. Vi vurderer hvorfra de fundne problematiske stoffer kommer, og hvad der kan gøres for at forbedre luftkvaliteten.

Ved lugtproblemer arbejder vi blandt andet ud fra den erfaring vi har fra laboratoriet med hvordan materialer/produkter lugter, både når de er nye og når de for eksempel kan være opfugtede, fejlproducerede eller fejlbehandlede. Med denne erfaring har vi god mulighed for at finde kilden til lugtgener.

Ved renovering eller planlægning af nyt byggeri tilbyder vi hjælp til valg af de indeklimamæssigt bedste materialer ud fra enten producentinformation eller laboratorieprøvning.