Inkubator for Iværksættere

Lene  Grønning

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 38.

Start up - 658

Inkubator for Iværksættere

Teknologisk Institut giver dig mulighed for at udvikle din Iværksættervirksomhed og produkt i op til 10 sessions/workshops. Alle workshops aftales individuelt og er målrettet den enkelte deltager.
Vi har to spor. TI Inkubator og TI Inkubator for bæredygtighed.

Vi har ikke kun fokus på den teknologiske del. Vi giver dig også sparring på andre væsentlige parametre for at du lykkes. F.eks. din forretningsmode,l bæredygtighedsspørgsmål og problematikker. Vi har mange års erfaring, og vi sætter alle vores faglige centre i spil for at hjælpe dig helt i mål. Enten med rådgivning eller mindre tests.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores Inkubatorforløb, kan du ringe til Lene Grønning på tlf.72201338. Du kan også sende din ansøgning til lgr@teknologisk.dk, hvor du kort forklarer om din forretningsidé og din udfordring.

Et godkendt Inkubatorforløbet hos Teknologisk Institut er gratis og inkluderer teknisk udvikling, rådgivning og sparring.

Inkubatorforløbet er finansieret af Otto Bruuns Fond og Nordea Iværksætterfond

 

Cases - Bæredygtig iværksætteri

 

Bæredygtig mursten

Noget så nyt som en genanvendelig mursten er ved at være klar til at gå i produktion.


 

 

 

Bæredygtig kiste

En kiste af pap, der er udviklet i Herning, kan give en CO2-besparelse på 80 procent sammenlignet med en normal trækiste, viser tal fra Teknologisk Institut.

Find dem på deres hjemmeside  
 

 


PowerHPowerHorizon skal vise, hvornår vi skal tænde for vores forskellige husholdningsapparater, hvis vi vil anvende grøn energi. 

  

ByrumDesignvirksomheden Op & Ned ApS udvikler børnebyrum til byer og områder, hvor det at lege udenfor er en udfordring.

Find dem på deres hjemmeside


 

 


 

GlassugerørWibe For Good ApS kan nu koncentrere sig om at få deres ’ultrasonic straw cleaner’ helt færdig og gøre sig klar til efterspørgslen fra barer og restauranter.

Find dem på deres hjemmeside

 

 

 


Gode bakterierByoms er nu klar til at gøre verden til et bedre og sundere sted at leve - i harmoni med de gode bakterier. 

Find dem på deres hjemmeside