INNOBOOSTER - Når forretningsideer kræver ny viden

Kristoffer Ryelund Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 26.

Bundter af euro-sedler

INNOBOOSTER - Når forretningsideer kræver ny viden

InnoBooster er et dansk program, der investerer i vidensbaserede innovationsprojekter hos SMV’er, iværksættervirksomheder og forskere med kommercielt lovende resultater.

InnoBooster understøtter udviklingen af innovative produkter, processer eller services med et stærkt forretningsmæssigt potentiale, der kan styrke konkurrenceevnen og skabe vækst, men som kræver viden for at blive til virkelighed. Ny viden kan eksempelvis komme fra Teknologisk Institut i form af 3D-print ydelser og udviklingsforløb.

InnoBooster medfinansierer projektet med op til 33 % af de samlede udgifter. Som virksomhed skal I derfor vise, at I enten har en vis omsætning eller har tiltrukket ekstern kapital. Som start-up er det tilstrækkeligt med et stærkt team, der har lovende resultater at bygge på.

På Teknologisk Institut har vi rigtig god erfaring med InnoBooster, og vi kan hjælpe med rådgivning og sparring omkring udformningen af ansøgningen. Hør fx hvordan Malene Hegenberger fik støtte fra InnoBooster til at udvikel sit produkt med 3D-print - et produkt som i øvrigt netop har vundet Danish Design Award.

FAKTA

Ansøger: Du søger som én SMV, iværksættervirksomhed eller forsker med CVR-nummer.

Tilskud: Man kan ansøge om bidrag til:

  • Mellem 50.000 kr. – 500.000 kr.: Simpel ansøgningsproces.
  • Mellem 500.000 kr. – 5 mio. kr.: Stiller højere krav og kræver mundtlig præsentation.

Varighed: Et projekt kan vare op til 2 år.

Ansøgningsfrist: Du kan ansøge løbende. Dog er der pause omkring sommer og jul.

Svar på ansøgning:

  • Op til 500.000 kr.: I har svar på ansøgningen efter ca. 1 måned.
  • Op til 5 mio. kr.: I har svar på ansøgningen efter 2-3 måneder.

Læs mere om InnoBooster på Innovationsfondens hjemmeside

EKSEMPLER PÅ INNOBOOSTER-PROJEKTER
 

Speculum i nylon på glasbordHegenberger Speculum

Takket være 3D-print lykkedes det jordemoder Malene Hegenberger at accelerere udviklingen af hendes nye opfindelse – Hegenberger Speculum. I samarbejde med Teknologisk Institut blev det til 35 forskellige udgaver af produktet på to måneder, før den færdige udgave lå klar. ​

Læs mere


Grebsforstørrer med tandbørsteManigrip

I samarbejde med Teknologisk Institut udviklede Manigrip et hjælpeværktøj til gigtpatienter. Takket være 3D-print varede hele udviklingsforløbet mindre end et halvt år, og undervejs har Manigrip haft adgang til alle kompetencer under ét tag.

Læs mere