Innovative bidrag til kødindustrien

Bjarne Ole Sigtryggsson

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 57.

3D robot

Innovative bidrag til kødindustrien

Teknologisk Institut har introduceret teknologiske gennembrud til den internationale kødindustri i årtier. Et af vores største bidrag er Backloader CO2 bedøvelse som Marel/Butina i øjeblikket sælger over hele verden. Backloader systemet bruges til at bedøve grise inden slagtning.

Et andet eksempel er vores 3D afsværingsrobot, der inkluderer et patenteret måle- og knivsystem med otte individuelle knive, der automatisk skærer i fedtlaget på svinekødet og efterlader et ønsket niveau på fedtkappen. Systemet sælges af Frontmatec A/S.
 

Mange opfindelser er stadig i brug

Andre eksempler på vores bidrag til branchen er et udstyr til at trække ribbenspladen fra svinekød og et automatiseret udstyr til opskæring af svinekroppe. Udstyr og maskiner til tredeling af grise er en af ​​vores første opfindelser, der i øjeblikket er i regelmæssig brug i kødindustrien. Vi har også udviklet automatiseret udstyr til fjernelse af organer, for eksempel hjerte og lever. 

Følg med på vores YouTube kanal.