
Insekter - Formidling og undervisning
Insekter som fødevarer er stadig et nyt felt for både forbrugere og producenter. Vi vil gerne udbrede kendskabet til insekter, og kan bookes til forskellige former for undervisning. Undervisningen kan foregå på jeres faciliteter, hvor vi komme ud og holder et foredrag, eller vi kan tilbyde en workshop her på stedet, hvor i kommer forbi vores pilotproduktion og får et mere praktisk indblik i insektproduktionen. Vi kan planlægge vores oplæg afhængig af jeres specifikke ønsker. I må forvente et honorar for vores tid.
Faglige udgivelser:
Insektgruppen har været involveret i flere faglige udgivelser af både artikler og bogkapitler. Herunder er en oversigt over nogen af de faglige udgivelser, som vi har været en del af:
2018
- Artikel: Role of temperature on growth and metabolic rate in the tenebrionid beetles Alphitobius diaperinus and Tenebrio molitor. Julie Dahl Bjørge, Johannes Overgaard, Hans Malte, Natasja Gianotten, Lars-Henrik Heckmann.
2017
- Artikel: Impact of density, reproduction period and age on fecundity of the yellow mealworm Tenebrio molitor (Coleoptera: Tenebrionidae Ida E. Berggreen, Joachim Offenberg, Margje Calis, Lars-Henrik Heckmann.
- Bogkapitel: “Sustainable Mealworm Production for Feed and Food” I “Edible insects in Sustainable Food Systems”
- Bogkapitel: “Creating and Maintaining high quality insects” I “Insects as food and feed: From production to consumption”
- Artikel: Reduction of Escherichia coli, Salmonella Enteritidis and Campylobacter jejuni in poultry manure by rearing of Musca domestica fly larvae. S. Nordentoft, C. Fischer, L. Bjerrum, L.-H. Heckmann, B. Hald.