Karakterisering af energimaterialer

Christoffer Mølleskov Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 55.

Gif video

Karakterisering af energimaterialer

Vi tilbyder et bredt udvalg af services inden for karakterisering af energimaterialer - se nedenfor for at få et overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Close-up af glas med pulverAnalyse af nanomaterialer – REACH

I sektionen for Energimaterialer på Teknologisk Institut tilbyder vi skræddersyede analyser af nanomaterialer i overensstemmelse med REACH-retningslinjerne for at sikre overholdelse af EU-reglerne. Vores primære fokus er at dokumentere partikelegenskaber for at sikre sikkerheden ved kemikalier, der anvendes inden for EU.

Læs mere (engelsk)

Close-up af kviksølv i kolbeKviksølvsporøsimetri – udforsk porøsiteten af dit produkt

Kviksølvsporøsimetri er en meget effektiv metode til karakterisering af poreegenskaber, herunder størrelsesfordeling, samlet volumen, overfladeareal og median diameter. Vores services udnytter denne teknik til gavn for industrier inden for pharma, katalyse og elektronik ved at anvende flere analysemetoder for optimale resultater. Vi tilbyder også målinger i overensstemmelse med ISO 13175-3 og ISO 15901-1 standarder.
Læs mere

Close up af reagensglasElektrokemisk karakterisering

I sektionen for Energimaterialer har vi en fuldautomatiseret elektrokemisk opsætning, som muliggør samtidige målinger på flere prøver og giver værdifulde indsigter som f.eks. katalysatoraktivitet, overfladeareal og stabilitet.
Læs mere (engelsk)

 

 

 

Close-up af maskineAnalyse af partikler og dispergeringer

- partikelstørrelse, viskositet og stabilitet

Vi er specialister i partikelkarakterisering, og vores analyse-services omfatter både dispergerede systemer og partikler. Med ekspertise inden for bestemmelse af partikelstørrelser, viskositet og dispergeringsstabilitet optimerer vi en bred vifte af applikationer, såsom belægninger, energisystemer, blæk og farmaceutiske produkter. Ved at kombinere resultater fra avancerede analyseinstrumenter leverer vi skræddersyede analyser hurtigt, der dækker laserdiffraktion, dynamisk lysspredning, zeta-potentiale, reologi-målinger samt overfladeareal og porøsitet.
Læs mere (engelsk)

Close-up af maskineUltralydsspray-deponering

Vi tilbyder et fuldautomatisk ultralydsspray-deponeringssystem med integrerede sensorer til præcis påføring af belægning. Det muliggør påføring af tynde, ensartede belægninger, kontrol af porøsitet og har en selvrensende funktion. Med inline-kvalitetskontrol og blækkarakterisering tilbyder vi avancerede muligheder for optimerede belægningsprocesser.
Læs mere (engelsk)

To personer ved bord i laboratorieTemperaturprogrammeret kemisorption-analyse

Vores kemisorption-analyse afslører afgørende kemiske og overfladeegenskaber, når materialer kommer i kontakt med gas eller dampe. Ved hjælp af temperaturprogrammeret kemisorption (TPR, TPO, TPD) afgør vi adsorptionsstyrke, reducerbarhed, bindingsstyrke, overfladeaciditet og stabilitet. Vores omfattende analyse tilpasser sig både pulver- og faste stoffer og vi skræddersyer vurderingen til dine materiale-specifikke forhold.
Læs mere (engelsk)