MADE Materiale Demonstrationsprojekt

Kristoffer Ryelund Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 26.

Bundter af euro-sedler

MADE Materiale Demonstrationsprojekt

Nye løsninger inden for 3D-print, anvendelse af coatings, udarbejdelse af kompositmaterialer og generelt viden om materiale i avancerede produktionsprocesser - materiale er en af nøglerne til at kunne øge effektivitet, bæredygtighed og innovation i avanceret produktion i Danmark. Derfor samler MADE flere indsatser inden for materiale i avanceret produktion med initiativet MADE Materiale.

Med et MADE Materiale Demonstrationsprojekt kan virksomheder få hjælp til at teste idéer og løse materialerelaterede problemer i deres avancerede produktion. Projektet er et skræddersyede forløb, hvor virksomheder over en periode af ca. tre måneder kan teste og afprøve materiale for at optimere det og dets anvendelse i avancerede produktionsprocesser. I projektperioden stiller GTS-institutterne FORCE Technology og Teknologisk Institut arbejdskraft, testfaciliteter og materialer til rådighed til en samlet værdi af op til 100.000 kr. Virksomheder bidrager med deres tid svarende til en værdi af op til 100.000 kr. i egenfinansiering (50% af projektbudgettet in kind).    

Erfaringer og viden skabt gennem MADE Materiale Demonstrationsprojekter bliver delt bredt ved MADE Materiale arrangementer og gennem MADE’s kommunikationskanaler – naturligvis med respekt for fortrolige elementer.  

FAKTA

3D-printede emner i forskellige materialerHvem kan søge: Alle SMV’er (små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte) med produktion i Danmark kan søge et MADE Materiale Demonstrationsprojekt – også dem, der ikke er medlemmer af MADE. Tildeles virksomheden et MADE Demonstrationsprojekt, optages virksomheden som medlem af MADE på sædvanlige kontingentvilkår, og dermed bliver virksomheden en del af videndelingen i MADE og den bredere indsats for at styrke Danmark som produktionsland. Virksomheder kan maksimalt blive tildelt et MADE Materiale Demonstrationsprojekt per år.

Deadlines og ansøgning: Der er mulighed for at ansøge om et MADE Materiale Demonstrationsprojekt fire gange årligt. De fire deadlines ligger: den 1. marts, den 1. juni, den 1. september og den 1. december. Ansøgningerne bliver evalueret af et ekspertpanel sammensat af Teknologisk Institut, FORCE Technology og MADE’s direktør.

Læs mere om MADE Materiale og find ansøgningsskema på MADEs hjemmeside