Medlemskab af Plast og Emballage

Betina  Bihlet

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 53.

Billedet viser tre rækker med stablede fibrebægre i forskellige farver, lys brun, mørkere brun og hvid

Medlemskab af Plast og Emballage

Hvem er medlem ?
Mange af Danmarks mest betydende virksomheder har valgt Center for Plast og Emballage som sparringspartner. Medlemskredsen omfatter både emballagebrugere og -producenter, såvel som handelsvirksomheder, forsikringsselskaber, organisationer og transportselskaber.

Hvorfor medlem ?
Det koster mange ressourcer at holde virksomhedens viden om national og international lovgivning og erfaring ajour. Plast og Emballage er virksomhedens "forlængede arm" i emballage- og transportspørgsmål. Både som rådgiver og som leverandør af teknologiske serviceydelser.

Vi indsamler, bearbejder og målretter informationsstrømmen til medlemmerne. På den måde sikres virksomheden førstehåndsviden samtidig med, at man sparer de ressourcer, der ellers skulle anvendes til løbende informationsindsamling. Desuden indbydes medlemmerne til at deltage i forskellige udviklings- og forskningsprojekter.

Økonomiske fordele
Et Plast og Emballage medlemskab indebærer en række konkrete økonomiske fordele, der i praksis hurtigt overstiger udgiften til medlemskontingentet.

Med undtagelse af opgaver, der udføres som underleverandør til fx Dansk Standard, eller projekter, der gennemføres til offentlige takster, ydes der en medlemsrabat på 12,5% på alle Plast og Emballages ydelser.

Hvad koster et medlemskab ?
Det årlige kontingent er 10.930 kr. ekskl. moms og fastsættes hvert år. Organisationer, erhvervschefer samt medlemsvirksomheder der ønsker ekstra eksemplarer af Plast og Emballages informationsmateriale, kan tegne et Info-medlemskab, der alene omfatter den løbende information. Det årlige kontingent er 1.640 kr. ekskl. moms.

Flere oplysninger
Vi udarbejder gerne et eksempel på de fordele netop Deres virksomhed opnår ved et medlemskab. Hvis De ønsker flere oplysninger, er De velkommen til at kontakte vort sekretariat på tlf.: +45 72 20 31 50.

Teknologisk Institut
Plast og Emballage

Gregersensvej 6
2630 Taastrup
Telefon +45 72 20 31 50
Email: plastemb@teknologisk.dk