Nåede ikke ud af hub'en, før de var solgt

Mathias  Flindt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 36 50.

Nåede ikke ud af hub'en, før de var solgt


Purple Robotics, der har været indlogeret i Teknologisk Instituts robotinnovationshaller, gik på rekordtid fra koncept til kommercialisering, inden de overhovedet var nået ud af Odense Robotics StartUp Hub.

Purple Robotics har opfundet en nyskabende vakuumgriber til kollaborative robotter, som er enkel og hurtig at tage i brug.

- Den har både indbygget pumpe, ventiler, trykmålere, mikroprocesstyring og software, der passer til kollaborative robotter, siger Lasse Kieffer, der er CEO og grundlægger af Purple Robotics, til Odense Robotics.

Produktet blev efter lancering meget eftertragtet i hele verden, og virksomheden nåede ikke engang ud af StartUp Hub'en, før de blev opkøbt af danske OnRobot.

- Den måde, det bidrager til en bedre verden, er, at kunderne i sidste ende kan få nogle bedre produkter til en lavere pris og få dem produceret lokalt, så vi ikke flytter varer rundt fra den ene ende af jordkloden til den anden ende af jordkloden.

Udover Lasse Kieffer bestod Purple Robotics af Henrik Tillitz Hansen og Peter Nadolny Madsen. Alle tre har en fortid som produktudviklere i firmaet bag verdens første cobot, Universal Robots.

Vil du gerne vide mere om Purple Robotics? Så brug halvandet minut på at se videoportrættet om virksomheden øverst i artiklen.