Nu også DLG Test i Danmark

Bodil Højland Lorentzen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 39.

Nu også DLG Test i Danmark

Teknologisk Institut og DLG TestService GmbH har netop indgået en samarbejdsaftale, der skal give virksomheder i Agroindustrien adgang til at få udført test efter DLG standard test i Danmark. DLG Test er ofte adgangsgivende til det tyske eksportmarked, hvor landmændene bruger testen som et kvalitetsstempel for at investere i markudstyr.

Mikael Poulsen - AgroMek 2018

Teknologisk Institut gennemfører testen i henhold standarder, som lever op til DLG standarder for de givne test. Testen gennemføres under kontrolleret forhold og med avanceret måleudstyr af Teknologisk Institut, hvorefter man som virksomhed kan få en formel DLG Testrapport.

Fremtidens maskintest

Nogle af de oplagte maskintest er på gødningsspredere, NIR-sensorer og funktionstest af landbrugsudstyr. Fuldskala testen laves sammen med landmænd som giver karakterer efter kvalitet af arbejdet.

DLG og Teknologisk Institut vil i fremtiden samarbejde om at udvikle nye teststandarder til fremtidens Landbrug med præcisionsteknologier, digitale løsninger og robotteknologier.

Kontaktpersoner

DLG TestService: Stefano Mastrogiovanni, s.mastrogiovanni@dlg.org

g.oppenhaeuser@dlg.org