Optimering af rengøring og produktionshygiejne

Gry Carl Terrell

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 13.

ren

Optimering af rengøring og produktionshygiejne

Savner du en sparringspartner?

Med afsæt i mange års erfaring med rengøring og hygiejneoptimering på særligt slagterier, men også i andre fødevarevirksomheder, kan vi rådgive dig og din virksomhed om god produktionshygiejne inkl. rengøringskvalitet og rengøringskontrol. Er der udfordringer med forekomst af fx Listeria, eller er der blot brug for et sæt friske øjne på produktionshygiejnen og kvaliteten af rengøringen?

Vi kommer ud og gennemgår produktion og rengøring med dig. På basis af de identificerede fokuspunkter finder vi sammen de prioriterede løsninger og tiltag, der sikrer, at du og virksomheden kommer hurtigt og godt videre.

Din virksomhed får:

  • Sparring fra ekspert i produktionshygiejne og rengøringskvalitet
  • Friske øjne på de anvendte arbejdsgange
  • Dialog om tiltag med afsæt i netop jeres behov og/eller udfordringer
  • Vejledning i implementering af tiltag for optimering

 

Virksomhedsgennemgang med din sparringspartner – det fokuserer vi på:

1. Produktionshygiejne
          a. Evaluering
          b. Fejl/mangler
          c. Forslag til forbedringer

2. Rengøring
          a. Gennemgang af rengøringsprogram
          b. Forslag til forbedringer
          c. Evt. hjælp til dialog med rengøringsudbydere

3. Mikrobiologiske analyser (miljø)
           a. Gennemgang af prøveplan for miljøprøver

4. Optimering af prøveudtag og analyser
          a. Vær sikker på at virksomheden tager de rigtige prøver
          b. Vær sikker på at virksomheden får lavet de rigtige analyser
          c. Vær sikker på at virksomheden ikke bruger ressourcer på unødvendige analyser
          d. Maksimér udbyttet af virksomhedens analyser – sæt data i arbejde!