Prototype-elektronik

Jonas  Nyborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 97.

Prototypeelektronik

Prototype-elektronik

Teknologisk Institut tilbyder hjælp til udvikling af elektronik fra idéniveau til første prototype og slutfase, hvor produktet sættes i produktion. Vi kan hjælpe med at skrive en kravspecifikation, designe elektronik, udvikle en prototype og udarbejde embedded software og bruger interface. Vores udgangspunkt er kundens idé, men også hvilke krav der stilles til elektronikprodukter.

Samarbejde med tværgående ressourcer

Fordelen ved at udvikle prototyper hos os er, at vi kan inddrage faglige ressourcer inden for kemi, materiale, byggeri, biomasse, forbrændingsteknologi mv.

Kravspecifikation

Første forudsætning for at føre en idé ud i livet er en kravspecifikation. Her hjælper vi med at skrive teksten, således at en prototype kan produceres og verificere f.eks. et måleprincip. Herefter kan kravspecifikationen selvfølgelig tilpasses.

Udvikling af elektronik på komponentniveau

Ud fra krav og grænseflader designer vi elektronik med ønskede simuleringer mv. Derefter udarbejder vi en prototype for at verificere, om design og kravspecifikation holder. En prototype kan vi udvikle på flere måder f.eks. ved at lodde det på et vero-board, som er den simpleste prototype. Her tester vi f.eks. usikkerheder. Derefter designer vi et printudlæg og ud fra dette kan printet udføres.

Softwareudvikling

På printet sidder ofte en micro-controller, som kræver embedded software. Vi kan programmere embedded software ud fra de krav, som kunden har.

Datalogning

Skal informationer logges, så udvikler vi elektronik og software, således at informationer kan sendes videre. F.eks. har vi udviklet en datalogger, der via GSM sender data til en central server.