Rasmus Bjerring Offersen

Rasmus Bjerring Offersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 62.

Rasmus, opfinderrådgiver

Rasmus Bjerring Offersen

Rasmus har været opfinderrådgiver siden 1984. Han er oprindeligt uddannet skolelærer og har gennem et langt nysgerrigt liv beskæftiget sig med så forskellige emner som i halvfjerdserne at sælge solvarmeanlæg til energikriseramte danskerne, at markedsføre danske mejetærskere og mejerimaskiner i Sydafrika og at være sygehjælper på et kræfthospital.

Med sit mangeårige virke i Opfinderrådgivningen har Rasmus opbygget en kolossal erfaring og har et godt netværk til mange danske virksomheder.

............................................................

Hvorfor er du ansat i Opfinderrådgivningen?

For at gøre nytte og for at se muligheder gro og udvikle sig; jeg har altid elsket at sætte folk i kontakt med hinanden og at bruge mit netværk.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg mener at være god til at se/ane, hvordan en given sag kan udvikle sig, og hvordan den skal gribes an for at lykkes; altså hvad skal først afklares/gøres, og hvilken rækkefølge er bedst – og helst uden, at det koster opfinderen noget.

Hvad skal din arbejdsdag bringe, for at du nærmest løber ud på gangen og råber YES?

Clou’et er selvfølgelig, når 1. en licensaftale er underskrevet og i hus, men undervejs er del-mål også 2. at have fundet det rette firma og 3. at have fået en positiv modtagelse, eller 4. at den potentielle licenstager efter en god præsentation bagefter spørger: 5. ”Godt, hvordan kommer vi så videre – kommer Opfinderrådgivningen så med et forslag til en licensaftale!”

............................................................

Opfinderrådgivningen, der er en del af Teknologisk Institut, hjælper danskere med at skabe, validere og kommercialisere idéer og opfindelser. Læs mere på Opfind.nu.