Renere stålindustri i Vietnam

Moses Dachariga Mengu

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 88.

Renere stålindustri i Vietnam

Bedre miljø og økonomisk vækst går hånd i hånd i et projekt om at fremme renere teknologi i Vietnams stålindustri.

BrdrChr Vietnam

Teknologisk Institut arbejder på at fremme en renere stålproduktion i provinserne Thai Nguyen og Nghe An i Vietnam i et tæt samarbejde med vietnamesiske myndigheder, eksperter og konsulenter. Det vietnamesiske samfund og erhvervsliv får hermed adgang til den nyeste viden om miljøvenlige teknologier.

På de vietnamesiske virksomheder gennemgår Teknologisk Institut produktionen og påviser mulighederne for at øge produktiviteten, forbedre kvaliteten, effektivisere energiudnyttelsen og reducere miljøpåvirkningerne.

Ligeledes evaluerer Teknologisk Institut også virksomhedernes potentiale for at nedbringe udledningen af drivhusgasser.

Projektet afsluttes i 2009 og støttes af Danida. I den indledende fase besøgte vietnamesiske interessenter Danmark for at lære af danske erfaringer.

Teknologisk Institut var i Vietnam for at indsamle oplysninger og udarbejde en strategi for renere teknologi i stålindustrien sammen med de vietnamesiske eksperter. Og det er der brug for, da den miljøbelastende stålproduktion i Vietnam øges i de kommende år.