Robotteknologi med 3D CAD-baseret vision

Carsten Panch Isaksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 02.

-

Robotteknologi med 3D CAD-baseret vision

Teknologisk Institut tilbyder løsninger til avanceret vision-kontrolleret emnepluk med robotter. Vi udvikler og leverer skræddersyede løsninger til din produktion.

Hvad er 3D CAD-baseret vision?

DTICADMatcher Suite er en komplet produktfamilie, som vha. et standard, industrielt kamera udfører avancerede visionalgoritmer til at fastlægge placering og orientering af emner. 

Hvorfor vælge 3D CAD-baseret vision?

Plukningsprocesser i industrien er blevet en standardoperation, men automatisk plukning af usystematiserede emner kræver vision. 

Visionbaseret emnehåndtering er en fleksibel løsning, der giver mulighed for at plukke et emne direkte fra et lag i en palle eller blandt forskellige emner spredt ud på en overflade. 

Skræddersyede visionløsninger til din produktion

Teknologisk Institut tilbyder at undersøge, hvorvidt 3D CAD-baseret vision kan løse opgaver i din produktion. Derudover afdækker vi løsningsmulighederne og udarbejder en fyldestgørende rapport. Vi tager udgangspunkt i dine behov, og vores løsninger strækker sig fra standard off-the-shelf robotløsninger til brugerstyrede løsninger med specialudviklet visionkontrol og tilhørende brugerinterface.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Nøjagtig lokalisering og håndtering af emner med avanceret vision
  • Automatisk CAD-baseret emnegenkendelse 
  • Enkel oplæring af nye produkter
  • Automatisk og fleksibel kalibrering af kamera og robot
  • Integration af flere kameraer for optimering af procestid

Pris på forundersøgelser fra 10.000 kroner (ex. moms).


Herunder kan du se et eksempel på Teknologisk Instituts arbejde med 3D CAD-baseret vision i et MADE Klyngeprojekt, hvor der er blevet udviklet en fleksibel robotcelle, der hurtigt kan oplæres til at håndtere nye emner.