Robotteknologi med 3D CAD-baseret vision

Carsten Panch Isaksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 02.

Robotteknologi med 3D CAD-baseret vision

Plukningsprocesser i industrien er nu blevet en standardoperation, og trivielle opgaver udføres enkelt med robotter. Der efterspørges imidlertid større fleksibilitet, og kommer emnerne delvist struktureret i lag i paller, er assistance ved hjælp af vision en nødvendighed.

RoboVision CAD-picking er et modul i RobotCoWorker-familien, som udfører avancerede vision-algoritmer til at fastlægge placering samt orientering af emner baseret på et enkelt billede fra et standard industrielt kamera. En given 3D CAD-model muliggør den nøjagtige og hurtige lokalisering og håndtering både af enkle og komplekse produkter. Dermed er det muligt at plukke et emne direkte fra et lag i en palle eller blandt forskellige emner spredt ud på en overflade.

På Teknologisk Institut kan vi tilbyde flere industrielle løsninger, alt afhængig af opgavetypen, fra standard off-the-shelf robotløsninger til brugerstyrede løsninger med specialudviklet visionkontrol og tilhørende brugerinterface.

Har du en opgave vi skal kigge på? Vi tilbyder en undersøgelse af, om 3D CAD vision kan løse netop din opgave. Et emne med tilhørende CAD-tegning vil gøre os i stand til at afdække løsningsmulighederne, og en fyldestgørende rapport udarbejdes. Pris dKr 15.000 (ex. moms).

3D CAD-baseret visionløsninger involverer...

  • Nøjagtig lokalisering og håndtering af emner med avanceret vision
  • Automatisk CAD-baseret emnegenkendelse
  • Enkel og hurtig oplæring af nye produkter
  • Automatisk og fleksibel kalibrering af kamera og robot
  • Integration af flere kameraer for optimering af procestid