Rune Rex

Rune  Rex

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 53.

rune

Rune Rex

Rune er uddannet industriel designer fra OCAD i Canada og KADK i København. Foruden en opfinderrelevant uddannelse har han et årtis iværksætter-erfaring i startup-kulturen.

Til dagligt rådgiver han opfindere og spiller en væsentlig rolle i vores Prototypeværksted, hvor han gerne hjælper opfindere med at håndgribeliggøre deres ideer. For Rune er slutproduktet enormt vigtigt, men han er ligeså optaget af de processer, der har ført opfinderen fra en undersøgelse af behovet for ideen hen til det færdige produkt.

............................................................

Hvorfor er du ansat i Opfinderrådgivningen?

Jeg er opfinderrådgiver, fordi jeg elsker idéer – alt fra fremtidens avancerede produkter til hverdagens almindelige services. Så længe idéerne skaber værdi for nogle mennesker og for planeten, og selvfølgelig må man gerne kunne tjene penge på dem samtidig.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at viderebringe min entusiasme og energi til andre og til deres idéer, og så elsker jeg at møde nye mennesker og træne deres idé og mindset-muskler.

Hvad skal din arbejdsdag bringe, for at du nærmest løber ud på gangen og råber YES?

Helst varierede forløb – både et interaktivt oplæg med nogle dygtige studerende, en-til-en-rådgivning, hvor jeg kan mærke, at jeg har hjulpet nogen, og så skal jeg helst have været med til at bygge minimum én prototype per dag – så råber jeg gerne YES!

............................................................

Opfinderrådgivningen, der er en del af Teknologisk Institut, hjælper danskere med at skabe, validere og kommercialisere idéer og opfindelser. Læs mere på Opfind.nu.