Sabine Bendix Gosden

Sabine Bendix Gosden

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 23.

Sabine, opfinderrådgiver

Sabine Bendix Gosden

Med en kommerciel baggrund som Cand.merc. og en mangeårig erfaring med at vejlede og rådgive iværksættere har Sabine et solidt fundament for at bistå opfindere med kommercialisering af nye produkter/services. Et skarpt øje for markedet og kundernes behov hjælper opfinderne på vej i processen med at videreudvikle og realisere opfindelsen.

............................................................

Hvorfor er du ansat i Opfinderrådgivningen?

Jeg brænder for at bidrage til vækst i erhvervslivet og øge Danmarks konkurrenceevne på den lange bane. Det sker bl.a. ved at mennesker med gode ideer og opfindelser får hjælp til at realisere dem. For mig er det fantastisk at bidrage til skabelsen af fremtidige salgssucceser.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

At understøtte motivation og energi hos opfinderne i retning af, at endnu flere gode opfindelser bliver til noget. Jeg ynder meget princippet ”Keep it simple” i bestræbelserne på at nå målet.

Hvad skal din arbejdsdag bringe, for at du nærmest løber ud på gangen og råber YES?

Når jeg har gjort en forskel for en opfinder, der gør ham eller hende glad. Det kan være alt fra en god dialog til hvordan opfinderen selv arbejder videre på opfindelsen og helt til en underskreven licenskontrakt, der sikrer, at opfindelsen kommer på markedet. Så er det tid til at løbe ud på gangen og råbe YES!

............................................................

Opfinderrådgivningen, der er en del af Teknologisk Institut, hjælper danskere med at skabe, validere og kommercialisere ideer og opfindelser. Læs mere på Opfind.nu.