Simplimize firmakursus

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

simplimixe

Simplimize firmakursus

Et Simplimize firmakursus er for jer, der ønsker at forankre et forenklingsmindset i virksomheden og anvende Simplimize som systematisk tilgang til at drive forenklingsprojekter på egen hånd.

Simplimize Academy tilpasset jeres virksomhed

Måske er det helt nyt for jer, eller måske arbejder I allerede med forenkling og modularisering i jeres virksomhed? Under alle omstændigheder savner I en systematisk tilgang, et fælles sprog og håndgribelige værktøjer, som sikrer, at mindsettet omkring forenkling og modularisering forankres dybt i virksomheden – lige fra salg over konstruktion til udvikling.

Ved at anvende Simplimize som fremgangsmåde får I en operationel og systematisk tilgang til at skabe en forenklet, modulariseret og fleksibel produktplatform med færre varenumre og produkter, der tilgodeser forenkling og kortlægger potentialet for reduktion af intern kompleksitet.

Med et Simplimize firmakursus får I over 3 undervisningsdage med én uges mellemrum en grundlæggende forståelse for Simplimize, samtidig med at I lærer at anvende de seks Simplimize-værktøjer via løsning af en intern case.

Efter kurset er I i stand til at:

  • Forstå metoden Simplimize og de 6 værktøjer.
  • Identificere hvor i jeres virksomhed kompleksiteten opstår.
  • Etablere og anvende et fælles sprog om forenkling på tværs af siloer i virksomheden
  • Analysere indhold af værktøjerne med henblik på forenkling og datahåndtering.
  • Identificere mulighederne for at skabe bedre lønsomhed og vækst i en produktfamilie.
  • Tilpasse Simplimize-værktøjerne til brug hos jer.

Læs mere på simplimize.dk