SMV:Digital

Kristoffer Ryelund Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 26.

Euro-sedler på snor

SMV:Digital

Har du og din virksomhed ambitioner om at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem investeringer i digitale løsninger, automatisering eller e-handel? Med tilskud på op til 100.000 kr. til privat 1:1-rådgivning får du hjælp fra en ekspert inden for netop det område som du har brug for.

SMV:Digital’s tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor. Du opfordres derfor til at søge, så snart du har en færdig ansøgning. Hvis du vil forberede dig til kommende puljer, kan du tilgå og udfylde et ansøgningsskema for digital omstilling.

Teknologisk Institut er oprettet som godkendt rådgiver, og vi kan hjælpe dig inde for områderne 'Digital Omstilling' og 'Grøn Tilskudspulje'. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Inden du ansøger, kan det være en god idé at orientere sig i de formelle krav til ansøgere i SMV:Digital.

FAKTA

Hvad kan du søge tilskud til: Du kan søge tilskud til projekter med teknologisk nyhedsværdi for virksomheden, og projekter som tilfører væsentlig ny viden til virksomheden. Projekter der omhandler almindelig driftsoptimering, strategiudvikling, salg- og markedsføring, kommunikation mv., ligger uden for rammerne af tilskudsordningen i SMV:Digital. Et projekt kan både have karakter af potentialeafklaring eller implementering. Et potentialeafklaringsforløb kan have til formål at hjælpe dig til identificere, hvor i din virksomhed der er størst potentiale for at indføre ny teknologi, hvilke teknologier der er relevante for dig at investere i, samt hvad business casen er ved at investere. Et implementeringsforløb kan have til formål at hjælpe dig til at høste gevinsterne ved ny teknologi, du enten har investeret i inden for det seneste år eller indkøber i forbindelse med dit implementeringsprojekt.

Hvem kan søge: SMVer med dansk CVR. nummer og en omsætning på maksimalt 50 mio. EUR.

Krav til medfinansiering: Der stilles krav om egen medfinansiering fra din side, og det kan være i form af kontant betaling, afholdte timer eller et mix af disse. Du skal medfinansiere projektet med 50%

Læs mere på SMV:Digitals hjemmeside

Herunder fortæller Brian Jeppesen, medlem af SMV:Boardet og CEO i Mjølner Informatics, hvad dit digitale omstillingsprojekt fx kan omhandle, og hvordan du med SMV:Digital kan sætte skub i din virksomheds udvikling.