Spot på spildet gav arbejde til flere

Bodil Højland Lorentzen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 39.

Madspild - Kokke

Spot på spildet gav arbejde til flere

DinnerdeLuxe leverer hver dag fra deres centrale køkkener flere tusinde kuverter ud af huset til frokostordninger i virksomheder rundt om i landet. Derudover står de for driften af kantiner hos store virksomheder som fx Arla. Og netop Arla er en af de nye kunder hos DinnerdeLuxe, en kunde, der under forhandlingerne blandt andet lagde vægt på arbejdet med madspild.

”De store kunder som fx Arla er meget optagede af madspild som en del af deres miljøarbejde, og derfor står vi stærkt i forhandlingerne med vores kunder, når vi kan fremvise flotte resultater af vores arbejde med madspild” siger direktør René Laursen og fortsætter:

”Vi har brugt AgroTechs weblog til at dokumentere spildet, og det har virkelig givet et godt overblik”.

Køkkenchef i Århus, Dorthe Kern, er en af dem, der har brugt webloggen i praksis, og hun siger:

”Den er supernem at bruge og med det overblik, vi får, har vi kunnet tilpasse menuerne meget bedre og har fået mere tilfredse kunder” siger Dorte Kern og uddyber:

”Vi havde en kunde, hvor vi igennem længere tid havde haft problemer med at skyde os ind på de rette mængder, og vi var i daglig kontakt med dem. Men efter vi begyndte at måle spildet, blev det meget lettere for os at justere mængden, så nu kører det bare” slutter Dorthe Kern.