StartUp Walk-In: Mød Capra Robotics, som vil revolutionere brugen af udendørs mobile robotter

Kathrine Viskum Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 73.

Mød Mads Bendt fra CAPRA ROBOTICS til StartUp WalkIn

StartUp Walk-In: Mød Capra Robotics, som vil revolutionere brugen af udendørs mobile robotter

Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Eller er du blot nysgerrig på, hvad der rører sig på det robotteknologiske område? Så er StartUp Walk-In en begivenhed for dig.


Kom til StartUp Walk-in og mød manden bag Capra Robotics, Mads Bendt. 

I 2019 grundlagde Mads virksomheden, som er en højteknologisk robotvirksomhed, der sigter mod at revolutionere brugen af udendørs mobile robotter.

Virksomheden tilbyder ét produkt – en yderst tilpasningsdygtig og unik mobil platform, der er specielt designet til nem integration med yderligere hard- eller softwareværktøjer. Dette gør det muligt at tilpasse det til specifikke anvendelser inden for inspektion og overvågning, logistik og byvedligeholdelse.

Arrangementet foregår på Teknologisk Institut i Odense og er arrangeret i samarbejde med Odense Robotics.

Tid og sted

30. maj 2024 klokken 14:00-16:00.

OBS! Arrangementet var oprindeligt planlagt til afholdelelse den 2. maj klokken 15:30-18:00, men er blevet flyttet, så det kan være en del af ROBOTBRAG den 30. maj.

Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M

Det er gratis at deltage.

Bemærk: Da arrangementet er en del af ROBOTBRAG, bliver du ved at trykke på tilmeld-knappen herunder ledt over til ROBOTBRAG-tilmeldingssiden.


-

Mød Mads Bendt

Et af de råd, Mads vil give folk, der overvejer at blive iværksættere er, at forsøge at finde den vej, der indeholder de bedste muligheder for at forblive nysgerrig og udleve sin passion.

- Det er vigtigt i min verden at være alsidig på den måde, at man skal være stærk både inden for forretning og udvikling. Følg din passion, hvor den kan føre til en god forretning. Vær både bred og dyb. Hold fokus på at skabe en god forretning her og nu, men også på udviklingen af dit produkt og din virksomhed, råder Mads.

Mads Bendt fra CAPRA ROBOTICS

Mads er uddannet inden for en kombination af forskellige uddannelser og professionelle spor, og han har mere end 20 års erfaring med radikal innovation, nogle som innovations-samarbejdspartner for nogle af Danmarks største kommercielle succeser. Mads er desuden velbevandret i iværksætter-verden, hvor han har skabt flere virksomheder inden for de sidste 35 år.

Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Eller er du blot nysgerrig på, hvad der rører sig på det robotteknologiske område? Så er StartUp Walk-In en begivenhed for dig.

Til StartUp Walk-In kan du denne gang…

  • Få indblik i en spændende iværksætterrejse
  • Møde dette arrangements rollemodel, Mads Bendt fra Capra Robotics
  • Høre om dos and don’ts ifm at starte egen virksomhed
  • Udvide dit netværk
  • Blive klogere på, hvad der sker på iværksætterfronten

Skulle du have lyst til at give liv til din egen idé og få feedback fra fagligt kompetente personer, kan du fremlægge din idé til Open Mic. Skriv til Kathrine Viskum for at komme på listen.


-


Odense Robotics + Teknologisk Institut + Odense Kommune