Stor interesse for radonrenovering

Britt Haker Høegh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 08.

Radonrenovering

Stor interesse for radonrenovering

Der har været stor opbakning til den nye efteruddannelse i radonrenovering, som Bolius, SBi og Teknologisk Institut har startet. De første to 3-dages kurser er nu gennemført og det kan medvirke til at sikre, at boligejerne får den rigtige rådgivning, når de finder for højt radonniveau i deres bolig.

Efteruddannelsen tager afsat i den teoretiske baggrundsviden om radon og fokuserer derefter på konkrete cases, hvor den grundlæggende viden bliver vist i anvendelsen. Der bliver fulgt op med en projektdag, hvor underviserne tager udgangspunkt i konkrete projekter, som kursisterne derefter selv bearbejder.

En af initiativtagerne til uddannelsen, som desuden underviser på kurset er seniorkonsulent Britt Haker Høegh fra Teknologisk Institut. Hun er tilfreds med de første gennemførte kurser samt evalueringerne fra deltagerne.

”Det har været nogle rigtig gode kurser, hvor deltagerne har gået til opgaverne med grundighed og engagement. Som underviser er det også skønt med gode evalueringer, som vi selvfølgelig tager som et skulderklap og en anerkendelse af, at vi har lavet et kursus som dem der har gennemført både kan bruge og anbefale til andre”, siger Britt Haker Høegh.

De næste 3-dages kurser er allerede i kalenderen den 19./20. april samt 2. maj i København og så tager holdet til Aarhus den 10./11. maj samt 2. juni. Begge kurser er stadig åbne for tilmelding. Uddannelsen koster 9.500 kr.

Læs mere og tilmeld dig kurset her