Stor interesse for radonrenovering

Britt Haker Høegh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 08.

Radonrenovering

Stor interesse for radonrenovering

Der har været stor opbakning til efteruddannelse i radonrenovering, som Bolius, SBi og Teknologisk Institut har startet i 2016. På vores 2-dages kurser behandler vi emnet radon teoretisk funderet og med mange praktiske anvendelser, hvilket medvirker til at sikre, at boligejerne får den rigtige rådgivning, når de finder for højt radonniveau i deres bolig.

Efteruddannelsen tager afsat i den teoretiske baggrundsviden om radon og fokuserer derefter på konkrete cases, hvor den grundlæggende viden bliver vist i anvendelsen. Der bliver fulgt op med en projektdag, hvor underviserne tager udgangspunkt i konkrete projekter, som kursisterne derefter selv bearbejder.

En af initiativtagerne til uddannelsen, som desuden underviser på kurset er seniorkonsulent Britt Haker Høegh fra Teknologisk Institut. Hun er tilfreds med evalueringerne fra deltagerne.

”Det er altid nogle rigtig gode kurser, hvor deltagerne har gået til opgaverne med grundighed og engagement. Som underviser er det også skønt med gode evalueringer, som vi selvfølgelig tager som et skulderklap og en anerkendelse af, at vi har lavet et kursus som dem der har gennemført både kan bruge og anbefale til andre”, siger Britt Haker Høegh.

De næste kurser er allerede lagt i kalenderen. Uddannelsen koster 8.900 kr.

Læs mere, se datoer og tilmeld dig kursus: