Store varmepumper til industri og fjernvarme - Rådgivning

Claus Schøn Poulsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 14.

Varmepumper - Rådgivning

Store varmepumper til industri og fjernvarme - Rådgivning

Har du brug for rådgivning eller ønsker du at dygtiggøre dig inden for store varmepumper til industri og fjernvarme, kan Teknologisk Institut hjælpe dig. Vi har arbejdet med store varmepumper siden 2003 og opbygget en meget stor viden på området gennem F&U-projekter og via samarbejde med procesvirksomheder, varmepumpeproducenter, rådgivere, fjernvarmebranchen og elhandelsselskaber.

Uvildig rådgivning om store varmepumper

Vi kan rådgive dig i alle faser af processen, herunder det overordnede design, styring af og indpasning i eksisterende systemer. Befinder du dig i opstartsfasen og har brug for at få foretaget forundersøgelser i forbindelse med mulige varmepumpeprojekter, skal have hjælp til udbudsmateriale eller ønsker at få gennemgået projektoplæg eller leverandørtilbud, er du velkommen til at kontakte os i kontaktformularen i højre side.

Har du derimod allerede et varmepumpesystem installeret, kan vi foretage energianalyser af det eksisterende system og dets egnethed til indpasning af varmepumper. Vi kan også foretage energyPRO-beregninger af eksisterende og fremtidige forhold i varmepumpesystemet. EnergyPRO er et de mest avancerede modelleringsværktøjer på markedet til teknisk og økonomisk optimering. Desuden kan vi hjælpe dig med at 'troubleshoote' (systematisk søgning efter kilden til problemet med det formål at løse problemet og gøre et produkt eller process velfungerende igen) i forbindelse med indregulering og drift af systemet.

Står du i en situation, hvor du har brug for at optimere din varmepumpes energiforbrug, eller skal varmepumpens drift måles eller verificeres, har vi også de rette kompetencer til at hjælpe dig med det. Det kan også være, at du har fået en idé til en ny type varmepumpe, som du har brug for hjælp til at udvikle, hvor vi kan stille testfaciliteter til rådighed eller fungere som sparringspartner.

Du kan også deltage i et kursus og få styr på mulighederne for at anvende store varmepumper, når der skal produceres varme i fjernvarmesystemer og industrielle anlæg, og du kan deltage i workshops, som har til formål at udvikle konkrete projektidéer.

case

Tilmeld dig Køle- og Varmepumpetekniks nyhedsbrev - så er du sikker på, at du ikke går glip af den nyeste viden og seneste udvikling inden for energi og klima.