Teknologisk Institut rykker op blandt ingeniørerne

Annemarie Drasbæk Søgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 70.

Ingeniørens profilanalyse 2019 - Patricia

Teknologisk Institut rykker op blandt ingeniørerne

Publiceret 23. maj 2019, opdateret 1. oktober 2020.

Teknologisk Institut er i top ti blandt Danmarks 111 største ingeniør-arbejdspladser.

Teknologisk Institut er rykket op i top ti blandt Danmarks attraktive ingeniør-arbejdspladser. Det viser Ingeniørens årlige profilanalyse, hvor Teknologisk Institut i år er rykket op fra en plads som nummer 13 til en 9. plads. Ingeniørens profilanalyse undersøger hvert år landets 111 største ingeniørvirksomheder og kårer det bedste image ud fra en række parametre som fx karrieremuligheder, faglig udvikling, kendskab og virksomhedskultur.

- Vi er selvfølgelig glade for resultatet! I al ubeskedenhed mener vi faktisk også, at vi skaber gode rammer for vores medarbejdere. Men endnu vigtigere, så er resultatet et godt parameter for, at vi fortsat kan tiltrække Danmarks bedste ingeniører og andre faglige medarbejdere. Det er nemlig altafgørende for, at vi kan skabe de bedste og mest innovative resultater for vores kunder og med vores samarbejdspartnere, siger adm. dir. Søren Stjernqvist, Teknologisk Institut.

Cirka 7.000 erhvervsaktive ingeniører har deltaget i undersøgelsen, og de fremhæver især Teknologisk Institut som teknologifokuseret, innovativt, kvalitetsbevidst, troværdigt, kvalitetsbevidst og værdiskabende.

- Det ligger i vores DNA, at vores forskning og udviklingsarbejde skal komme vores kunder – erhvervslivet – direkte og konkret til gavn, og det tror jeg kan være en motivationsfaktor i sig selv. Vores medarbejdere kan meget konkret se, at deres arbejde skaber resultater, fremhæver Søren Stjernqvist.

Medarbejderne er de bedste ambassadører
I undersøgelsen scorer Teknologisk Institut også højt på medarbejdernes muligheder for balance mellem familie- og arbejdsliv, mulighed for faglig udvikling samt indflydelse og selvstændighed på eget arbejdsliv.
Det glæder personalechef Annemarie Søgaard.

- Vi tror på, at vores medarbejdere er vores vigtigste talerør ift. vores brand, og derfor lægger vi hovedparten af vores employer branding fokus på at støtte og klæde medarbejderne på til at kunne udføre deres arbejde bedst muligt. Udover at medarbejderne her fagligt er blandt de dygtigste, så er de glade og motiverede, hvilket vi løbende måler på. Dermed er medarbejderne også gode ambassadører, når vi skal tiltrække nye kolleger, siger Annemarie Søgaard.

Yderligere oplysninger
Personalechef Annemarie Søgaard, Teknologisk Institut, mobil 7220 2070,
mail: aks@teknologisk.dk.

Opdateret 1. oktober 2020: Adm. direktør Søren Stjernqvist er fratrådt. Juan Farré er ny adm. direktør.

Ingeniøren Profil 2019