Test og udvikling af produkter

Christian Grønborg Nicolaisen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 34.

test af udstyr

Test og udvikling af produkter

Energiforbrugende produkter har fra omverdenen fået stor opmærksomhed gennem den seneste årrække. Dette har eksempelvis affødt skærpede krav i forbindelse med Bygningsreglementet som lægger hårdt pres på producenterne.

Fra Europæisk side er regulativet om ECO-Design efterhånden også ved at være godt udrullet og der er nu skærpede krav om energiforbrug på en række produkter, herunder: elmotorer, pumper, ventilatorer, varmepumper og mange flere.

For Teknologisk Institut har fokus ligget på ydelse og energiforbrug længe før dette blev en samfundsmæssig trend. Dette har resulteret i mere end 100 års erfaring på området med høj faglig kompetence samt professionel uvildighed. Kompetencerne dækker både laboratorietests, produktudvikling og rådgivning omkring en lang række energiforbrugende komponenter og systemer. Teknologisk Institut er certificeret til at udføre akkrediterede tests af ventilationsanlæg, pumper, isoleringsmaterialer, lydafgivelse, husholdningsapparater etc. og dertil hørende energimærkning.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Funktions- og energimæssig dokumentation
  • Energimærkning
  • Afdækning af udviklingspotentiale
  • Produktoptimering
  • Produktrådgivning

Vores laboratorier omfatter: