TI Inkubator - din vej til at styrke din virksomheds forretning og teknologi

Morten Dahl Mølgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 03.

5 mennesker står omkring et højbord, hvorpå der ligger papir og andet, der kan bruges til at lave prototyper med.

TI Inkubator - din vej til at styrke din virksomheds forretning og teknologi

TI Inkubator er et udviklingsforløb for tech startups, der ønsker at arbejde med både den forretnings-, markeds, og teknologimæssige del af deres idé og virksomhed.

Hvem er du?
Du har en nystartet teknologi-startup, og du ønsker at løfte din virksomhed, produkt og teknologi til næste niveau.

Dine produkter er helt eller delvist baseret på hardware. Du skal være villig til at deltage i hele udviklingsforløbet, der løber over fem måneder med cirka 10 workshops og løbende sparrings-sessioner. 
Vi tager løbende nye startups ind.

Hvorfor skal du deltage i TI Inkubator
I et forløb gennem TI Inkubator på Teknologisk Institut har du mulighed for at tage din virksomhed et skridt eller tre videre. Gennem aktivt brug af Teknologisk Instituts godt 40 faglige, teknologiske centre vil TI Inkubators udviklingsmiljø kunne støtte din virksomhed med indblik i og viden om nyeste teknologier. Men fokus bliver ikke på udvikling af teknologien alene. Tværtimod. For at sikre, at der reelt er et marked for din idé eller produkt, er du som deltager forpligtet til at arbejde med valideringen af den forretningsmæssige side af din idé eller produkt, inden vi bruger ressourcer på den teknologiske del. 

Vi er altid åbne for samarbejde
Sidder du som administrator, projektleder eller andet i et startup-miljø og tænker: "Det er lige sådan et forløb, nogle af de nystartede virksomheder hos os har brug for"? Så tag endelig fat i os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi får dem med i næste forløb.

Forløbet er gratis for de udvalgte virksomheder og inkluderer teknisk udvikling, rådgivning og sparring.
Otto Bruuns Fond og Nordeas Iværksætterfond finansierer TI Inkubator.

Læs mere her: