Træ og biobaserede materialer – Trægulve

Jens  Ljørring

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 26.

Ødelagt trægulv

Træ og biobaserede materialer – Trægulve

Problemer med trægulvet? Teknologisk Institut udfører tilstandsvurdering og rådgiver om udbedring af skader på trægulve i boliger, sportshaller og erhvervsejendomme.

God byggekvalitet er vigtig, og både lejere, købere og investorer skal kunne stole på, at en ejendom er i orden efter udførelse, uanset om der tale om erhvervsejendomme eller boliger. Det hænder dog, at utilsigtede skader opstår fx som følge af en fugtskade, uhensigtsmæssigt brug eller fejl i udførelsen. Det kan fx være delaminering, revner, buler eller kraftig knirken fra gulvet.

Teknologisk Institut er eksperter i trægulve, og vores specialister har mange års erfaring i skadesbesigtigelse, overvågning og tilstandsvurderinger af trægulve. Vores ydelser dækker alt fra professionel rådgivning om hensigtsmæssigt opbygning og udførelse af en gulvkonstruktion i projekterings- og byggefasen til besigtigelse og overvågning af fugt- og temperaturforhold i udførte konstruktioner.

I tilfælde af skader på trægulve kan Teknologisk Institut afdække årsagerne til skaden og rådgive om dens udbedring.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning om materialevalg, limningskvalitet og konstruktionsopbygning
  • Tilstandsvurdering og fugtovervågning i gulve
  • Besigtigelse af og rådgivning om udbedring af skader på gulve
  • Stikprøvevis kontrol af udførte gulve