Trykluft - Renrumsmålinger og renhedsklasser iht. ISO 8573

Simon  Kvindal

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 04.

Ren luft

Trykluft - Renrumsmålinger og renhedsklasser iht. ISO 8573

Trykluft anvendes mange steder i industrien: Fødevareproduktion, pharma m.m. og kan inddeles i renhedsklasser 0-9 efter ISO-8573. Opdeling i ISO-klasserne afhænger af indhold af partikler, vandindhold TDP og restolie (olieaerosoler og oliedampe). Analyser af disse parametre er derfor vigtigt for dem, som ønsker at overholde ISO-klasserne.

Der er specielle skærpede krav til renrum, som yderligere deles op i kategorierne A, B, C, D, E og F. Vi tilbyder bakteriologisk kontrol i renrum iht. EU-GMP og af luften på operationsstuer med konventionelle ventilationsanlæg eller laminar air-flow anlæg (der kan foretages måling iht. ISO 14644-1:2015). Vi tilbyder ligeledes at foretage måling og indsamling af prøver i f.eks. renrum.

Har du specielle ønsker til standard, analyse, målemetode etc. så kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Søger du målinger af andre komponenter eller tjek af arbejdsmiljø-luftkvalitet, så se oversigten på